Old friends..

Idag har jag och Eija varit i Stockholm och haft det mysigt. Vi såg Salem Al Fakir där på drottninggatan. Jag ville ta en bild men vågade inte fråga.. det var lite synd. 

Det känns verkligen kul att få kontakt med mina gamla vänner igen. Känns dom det var en evighet sedan jag var med dom. Så om du läser det här Eija så vill jag tacka för en mysig dag med dig!

Imorgon ska jag hem till Christian och kolla film och bara mysa. Det längtar jag till!





My sisters keeper.

Det här är den finaste, underbaraste film jag någonsin sett! Så hemsk men vacker handling. Jag grät mig igenom nästan hela filmen. Tjejen som filmen handlar om träffar en kille som är helt underbar! Jag blev kär i honom på direkten. Så borde ALLA killar vara! Vilken film. Vad den berörde.


Tack

Sara för det fina du skrev. Det är kul att vi har kontakt med varandra igen. Hoppas det kommer förbli så nu.

Kolla in Saras blogg: http://rocksi.blogg.se/

 

 


Lycka!

Först va allt skit och nu är allt så underbart! Tack för allt bra som händer i mitt liv och för den nya starten. Jag har snart hittat mig själv igen som jag tappade bort ett tag. Nu är jag redo att få det jag vill att funka.





Härligt program..

Låg och kollade tv så kom Jamie Olivers nya program där han åker till USA och lagar mat. Det var helt underbart program! Jag som hatar att laga mat älskade att kolla på hans program men jag har alltid tyckt om honom som kock och jag blir imponerad av folk som är duktiga på att laga mat. Extra intressant är det med mat ifrån andra länder. Det är exakt vad det programet handlar om! Det går på 5an och tydligen och det var det första programet..

Såhär står det om programet: Vi får bland annat följa honom till immigrantkvarteren i New Yorks Queens, nybyggda bostadsområden i orkandrabbade Luisiana, samt till Navajo Indians i Arizona där man kämpar för att hålla sin matkultur vid liv. Så följ med på en resa genom USA och upptäck matlagningskonst långt ifrån de stereotypa bilder vi är vana vid.




...

"När det är tillräckligt mörkt, kan du se stjärnorna"

RSS 2.0