Träna och äta rätt är det nya.

Jag har från och med idag slutat äta massa godis och ska även springa någon timma ungefär 4 dagar i veckan så att jag mår bra i mig själv. Jag gör det för hälsans skull.. kroppen är jag nöjd med som den är.

Annars har jag bara njutit av livet och sommaren som äntligen har kommit! Imorgon ska jag jobba en stund och sen vet jag inte vad jag ska hitta på..

Just ja! den här helgen har varit så underbart mysig och kul. Erika fyllde 18 och vi drig ut för att fira henne och kvällen slutade fantastiskt bra! Mer så vill jag ha det i sommar.




För övrigt saknar jag en speciell person väldigt mycket...

 

 

 


 

 

 






...


och som jag minns dig...

Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du....
hör mig nu.


...


Easy like sunday morning.

Det var ett tag sedan jag skrev på min blogg.. Men förra veckan var jag på farfars begravning och det var det värsta jag varit me dom. Så mycket som jag grät då har jag aldrig gjort i mitt liv tror jag. Det var hemsk att komma in i kyrkan och se kistan. Usch. Hoppas jag slipper begravningar ett tag framöver.

Har skatat väldigt mycket och det går bara bra. Lär mig mer och mer för varje dag. För övrigt var jag med Emma, Erika och Tess igår. Först var vi i parken å skatade lite efter det drog vi hem till Emma och åt mat sen drog vi tillbaka till parken och sen skulle jag åka hem och då påvägen möte vi en kille runt 30 års åldern som var jättepackad. Helt plötsligt så drog han ned byxorna och hängde fram den och började jucka fram och tillbaka. Sen hånglade han upp sin tant kompis. Helt sjukt!

Det var allt som hänt sedan sist jag skrev.. Nu ska jag träffa Mikaela en stund.



 


RSS 2.0