2009, Emma och Lindas år!

Det var under det här året som jag och Emma blev bästa kompisar!. Och det var under det här året som Sara och jag hittade tillbaka till varandra. Och det var under det här året som jag började skata (på riktigt). Och det var under det här året som livet började för mig. Jag har levt ut mitt liv ett tag och tänker fortsätta med det ett tag till in i det nya året. Och mitt nyårslöfte får bli att sluta vara så konflikträdd och ha så kul som möjligt. Jag ska göra exakt det jag själv vill i livet. Sen ska jag lägga ned min själ på skateboard åkandet med. Så är det! Förresten så såg jag precis en väldigt äcklig film som heter The Ruins. Se den!

Nu ska jag lägga mig å se en film som heter Coraline. Och sen sova. Godnatt alla!



Wo wo..

Jag vaknade och är pigg och min halsont är borta. Är bara väldigt svullen i halsen så jag knappt kan prata men det dör man inte av så livet leker igen! Imorgon kanske det blir middag i alla fall, yeah säger jag till det! och en ny kamera ska jag få av pappa.
Tjing tjing!

 


...

Jag åkte in på sjukan igår med jordens feber och ont som bara den i halsen.. det visade sig vara halsfluss. Så nu blir det bara att ligga i sängen hela dagarna. Hatar det! Blir så rastlös lätt. Och på nyår kan jag inte festa som det var tänkt eftersom jag går på penicillin. Jag som vill handla kläder och äta sushi med mina vänner.



Åhhhhh!

Jag fick ligga med feber inatt och nu mår jag bara skit. Har blivit förkyld. Jag skulle ju åka upp med Sara till stockholm och handla massa kläder.

Igår åkte jag för första gången på min egen snowboard och det gick bra faktiskt. För varje gång lär jag mig något nytt. Det är kul! Min kamera gick förresten sönder igår.. Det är mindre kul. Nu blir det att ta en alvedon till och lägga mig i sängen igen.

 


Ohh!

till Kate Moss..

 


Brittany Murphy.

Fick en chock när Emma berättade att Brittany Murphy har dött. Hon var faktiskt en av mina favoriter.. jag har alltid gillat hennes personlighet och utseende. Tragiskt är det. Hoppas hon får det bra i himlen nu..

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen.

Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center.

Där dödförklarades hon 10:04 säger sjukhusets taleskvinna Sally Stewart, som inte uppger någon dödsorsak eller någon ytterligare information, skriver AP.

 

Texten hittade jag på aftonbladets hemsida.

 



Bra dag..

Jag åt sushi idag igen. Så goooot! Sen gick jag med mamma och Sara på stan. Kollade på snowbords. Och tur som jag har så kommer jag få det i julklapp. Sen kommer jag kunna följa med Erika och Emma till sälen med. Om det blir dit vi åker. Va det kommer bli kul! Woho! Nu sitter jag och har tråkigt. Fixade föresten helg jobb nu med. Det är bra att få in lite cash. Jag vill ha mycket snö och kallt så jag kan åka snowboard massor så jag lär mig. Är säker på att jag kommer tycka det är super roligt.


Jo just ja!

Hittade massa snygga bilder på Kate Moss ifrån vogue! Grrrr..

 



Snöööö..

Vaknade vid 09.00 i morse och såg massa snö ute. Nu är det vinter på riktigt. Hoppas det kommer vara såhär  till jul!


The Nightmare Before Christmas.

Jag och Sara åkte hem till mamma en sväng efter att vi ätit och kollade på en julfilm som heter The Nightmare Before Christmas. Den filmen var jätte bra tycker jag! Nu sitter jag hemma hos pappa och har det tråkigt. Imorgon ska Dennis och jag åka till stockholm och handla julklappar. Marcus ska med skolan till stockholm också på julmarknad så vi ska möta upp honom sen. Marcus sa så gullig sak till mig igår när jag skulle åka hem. Han sa att han kommer sakna mig. Det gjorde mig jätte glad.

 



Emma åker idag.

Fick ett jätte gulligt sms av Emma i natt eller ja ungefär fem i morse. Jag hade glömt helt att hon skulle åka iväg. Nu blev jag lite deppig. Kommer sakna henne så mycket. Men vi ska ses när hon kommer hem igen och det blir på Torsdag. Jag hoppas hon har kul nu! och kommer ha det under hela veckan.

Nu har Sara och jag precis vaknat och ska åka in till södertälje och äta sushi.
Tjing tjing


Jag är sååååååå sugen på sushi!

Jag och Sara ska äta det imorgon för hon är också jätte sugen på det. Jag tycker man borde öppna sushi restauranger som har nattöppet precis som macdonalds har. Nice och kunna handla sushi sent på kvällen om man vill det.

...


Kul.

Idag vaknade jag vid 12.00 sen åkte jag in till Södertälje och träffade mamma och Marcus en stund. Dom bjöd mig på god tacos. Efter det träffade jag Sara. Vi åkte hem till mig och har nu precis haft filmkväll. Vi kollade på filmen solstorm. Ganska bra film. Sen kollade jag på min giftorm dvd. Massa skate! Nice film. Jag såg en riktig snygging i den filmen med. Han åker för bellows. Hans namn är Mika Edin. Mums! Nu ska jag kolla lite mer film med Sara och sen sova. Puss puss.


Idol 2009.

Jag åkte hem till mamma och kollade idol. Så mysigt kväll. Mamma är alltid bäst. Jag hoppades att Calle skulle vinna men Erik är faktiskt också en bra vinnare. Båda var väldigt duktiga. Men Erikas tjej var ganska irriterande som stod och hängde på honom när han skulle sjunga sin vinnarlåt. Hon kan väll gå upp ge han en puss och säga grattis och sen gå. Senare så gick jag förbi centralbaren en sväng och sa hej till Marcus och sen åkte jag hem. Imorgon ska jag ut med Marie och Monica. Det kommer bli väldigt roligt tror jag. Nu ska jag kolla film och sen sova.

 


Why does my heart feel so bad?

Jag är trött som bara den. I kroppen och i huvudet. Vill följa med på skateboard galan men orkar inte. Tror jag har varit igång för mycket och varit rädd för att vara själv. Idag ska jag ligga i sängen och bara läsa och kolla film. Det kommer bli skönt..



Nu då?

Vad dåligt! jag har ingen tur i livet. Vart finns min tur? Hoppas min lucky day kommer någon dag..  Men nu har jag hört ifrån Dennis igen och det är kul! Ska kanske följa med Digge, Robban och Appe på skate galan i stockholm imorgon. Tror det kommer bli väldigt kul om det blir av. Sen har jag fått lite bra råd av Emma med. Tur att hon finns. Vi ska vara vänner hela livet och gå runt med våra barnvagnar i framtiden. Våra barn ska leka tillsammans medans hon och jag äter sushi och kollar true blood. Perfekt liv. Men nu då? Medans jag väntar.. Jag känner att något får ta och hända nu. Något underbart.

När Du ligger vaken, och längtar efter kraft
Och den trygga famn som Du aldrig haft
Som ett hav som rullar in mot naken strand
Vill jag svalka av din heta hand

 




Jag önskar..

Nu ligge jag i sängen och ska försöka sova lite. Idag är livet lite bättre för mig. Konstigt nog.. Hela veckan är planerad och det är superskönt. Imorgon ska jag jobba sen får jag se vad som händer. Hoppas det blir som jag vill. På Fredag ska jag kanske ha filmkväll med Marie och Monica men först ska jag upp till sthlm med mamma och Marcus, en mysig familjedag. På lördag blir det lite festande på stanleys men jag ska bara dricka en cider eller två eftersom jag har blivit duktigt nu. På söndag ska Sara sova hos mig och då ska vi äta massa godis och det längtar jag till! jag har inte ätit godis på tre dagar nu. Jag är så sugen på godis. Jag vill ha min favoritchoklad! marabou yoghurt raspberry är den godaste chokladen någonsin. Jag önskar en sak så mycket. Jag bara vill att det ska hända. Hoppas, hoppas, hoppas!


Du omger mig på alla sidor, jag är helt i din hand
.




Vänner förevigt.



det gör inte ont 
alla mil jag vandrat
det gör inte ont
när vänner jag lämnat
det gör inte ont
att få skiten i sig
det gör inte ont
så länge du är med mig



Tvättar och har tråkigt.

Städar, tvättar och har mig. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa någon bok. Måste få tiden att gå.. kanske ska vara med Mika idag. Imorgon ska jag träffa Emma och förmodligen gå på bio med henne och Erika. Så nu har jag något att göra under veckan. På Torsdag ska jag jobba lite och på Fredag upp med mamma till sthlm och handla julklappar. Jag ska handla till mamma, Marcus, pappa, Erika, Emma och Dennis. Sen ska jag nog köpa något till Sara med. Hur jag ska ha råd med det vet jag inte. Får troligen råna en bank kanske. Nej men pappa får lägga ut lite. Nu ska jag fixa resten av tvätten..


Hemma är bäst.

Igår var jag ute på krogen. Idag har jag varit hos morfar och Tina och hälsat på. Mamma har fyllt år så vi skulle fira henne lite. Efter det drog jag, brorsan, mamma och pappa till fryshuset så att jag och Marcus fick skata lite. Det gick inte bra alls idag. Men nu är jag hemma och ska kolla på film. Vad skönt det ska bli. Nu ska jag skita i allt ett tag. Är bara väldigt irriterad på livet just nu. Men jag ska ta nya tag snart och då jävlar!


 

 

 



Godnatt.


Skön musik i natt.


Tillbaka igen.

Nu ska jag börja blogga igen.. Hittade en rolig och intressant sida om numerologi heter det. Man skriver in sitt namn eller datum så får man fram personlig analys och sen kan man även kolla hur man passar med sin kärlek och lite så. När jag skrev in mitt namn fick jag fram det här:

Siffran Tre:
Om du har vokaltal 3 så är det stor chans att du är riktig livsnjutare. Endast det bästa är gott nog åt dig och du söker alltid efter spänning. Din sociala förmåga gör sig bäst i de yrken där du får jobba med människor och där det händer mycket. Om detta saknas i ditt liv har du lätt för att bli uttråkad. Risken är du inte hittar din plats i yrkeslivet förrän sent i livet utan flackar mellan olika korta anställningar. Yrket är dock av underordnad betydelse för dig, det är din fritid och dina vänner som ligger dig varmast om hjärtat.

Treor är ofta mycket måna om sitt utseende, nästan så att det gränsar till fixering. Även om fåfängan kan hjälpa till i sökandet efter en partner kan det också leda till en perfektionistisk strävan som inte går att uppnå och som antagligen ger upphov till mer frustration än belåtenhet.


Och det stämmer sjukt bra in på mig så det nästan blir läskigt.

Sidan heter:http://www.ditthoroskop.nu/se/numerologi.htm


RSS 2.0