....

Nu är jag trööööööt! Ska strax sova sova..

Ahhhh jag älskar hennes musik! Älskar älskar älskar!


Planering och lite så..

Kom precis hem.. Nu blir det att packa. Hm.. jag ska ha med mig massa saker. Hårfön behövs inte tas med som tur är för det finns redan där så då betyder det att jag får mer plats i väskan till extra kläder. Woho!

Hatar att det snöar för allt blir så mycket mer jobbigare. Massa kläder som man ska ha på sig och så blir man blöt osv. Skit snö. Åh just ja! måste kolla vad det står om skorpionen imorgon. TUR: Idag kommer du att få tur om du litar på din intuition istället för att göra som andra tycker att du ska göra. KÄRLEK: Det ljusnar vid horisonten, men ännu återstår mycket att göra på sina håll. För att lösa vissa knutar bör du agera mer målmedvetet. Låter ju ganska bra. Kolla det dagliga horoskopet här: http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm

Om någon läser det här så skulle det vara kul att veta vad ni andra är för stjärntecken och om ni får en bra dag imorgon.

Nu ska jag packa, kolla film och sen sova.


Mums..

Precis ätit korvstroganoff. Väldigt gott var det. Nu blir det jobb. Jag ska blogga om mer intressanta saker som händer i världen hade jag tänkt. Det är en viktigt del i livet. Låter det bra?


Nej nu får det vara nog!

mer och mer snö... Sluta snöa! Bort med snön! Jag vill ha sommar och sol nu. Men imorgon ska jag till Falun. Det ska bli roligt. Och strax ska jag jobba lite. Nu ska jag börja fixa mig och sedan gå till tåget. Pusspuss!


Crazy beautiful.

Kom hem ifrån Eija precis. Vi såg en kärleksfilm som heter crazy beautiful. Filmen är ganska gammal men så bra ändå. Gud va jag grät till den. Jag gråter alltid till kärleksfilmer. Kärlek är fint. Se den om ni är romantiska människor.

 




Hjälp björnarna!

Det kom fram en kille igår och frågade om jag ville ge pengar till en organisation som heter WSPA. Självklart skulle jag göra det om jag hade pengar och ett jobb.

Björnhets: Hundratals åskådare betalar för att se björnar kämpa mot hundar på arenan. Björnarnas klor har dragits ut, tänderna är nedslipade och de är dessutom bundna under kamperna. De kan knappast försvara sig och förlorar alltid. Desperata vrål på väg ut i arenan avslöjar att de vet vad som väntar.

http://wspa.se/latestnews/2009/nytt-reservat-balkasar.aspx om man har pengar så borde man skänka till björnarna.

Jag ska göra det när jag hittar ett jobb.


...

 

 

 

 


Morgon fina morgon.

Jag har sovit helt underbart skönt. Drömde ganska roliga men konstiga drömmar.. Idag ska jag med Sara till någon skola och sen ska jag träffa Eija. Kul dag. Kul helg! Jag har bara roliga saker framför mig. Sen vill jag se instängd 2 på bio med. 1an va så bra och bland dom läskigaste filmerna jag sett.

 


Sjukt vackra bilder.

Hittade bilder av en fotograf som heter Chadwick Tyler. Han har blivit min favorit. Vilka bilder. Helt otroliga bilder! Titta och njut.


Natti natti..

Nu har jag kollat klart på filmen som jag skrev att jag skulle se. Den va sjukt läskig! Handlade om en kvinna som gjorde dockor som levde så blev hon mördad och levde vidare i sina dockor sedan så hände massa saker.. snyggingen Ryan Kwanten ifrån true blood var huvudpersonen i filmen. Stort + för det med. Den filmen får fyra plus av fem möjliga av mig.

Natti natti!



Dagens låt here it comes!


Lovelovelovelove nananan!

Nu är det kälek som snurrar i mitt huvud och bröst! Jag och Sara lyssnar på massa love sounds. Härligt! Vi ska strax kolla på en läskig film som heter Dead silence. Jag såg den för ganska länge sedan med en kompis men då hade jag en kudde över ansiktet så vet faktiskt inte va den handlar om. Ska bli intressant å se om jag vågar se den nu.

På Torsdag blir det Falun igen. Kuligt! Förresten så vann ssk matchen mot vilka det nu va. Det vet jag pgr av att pappa kollade på det annars skulle jag inte ha en aning om det.

Annars har det varit en soft dag med inte så många händelser. Sara ska sova över hos mig å det e mysigt. Men nu blir hon otålig av att jag sitter vid datorn så hej svejs.


Sugar baby.

Jobb avklarat och nu är jag fri en tid framöver. Nice! Caroline Winberg va på tv4 nyhetsmorgon idag och hon e så bra tycker jag. Nu ska jag läsa lite å sen träffa Mika. Jag ska läsa en bok av min favorit Alex Schulman! Hm.. det ringde precis med. Någon mupp kille som inte kunde säga vem ha va. Men han snackade Falun dialekt. Tönt! om du ser det här.
Jag kom på en utmärkt ideé här om dagen med. Att jag ska börja måla tavlor. Fin fin ideé som jag ska göra verklighet av snart.
Kyssar!


Vad jag var i mitt förra liv?

Va ett tag sedan jag bloggade. Det går i perioder det där för mig. Tycker det e ganska tråkigt... Men så fick jag lusten idag. Har jobbat för första gången på sjukt länge. Och längtar till Falun på Torsdag.

Hittade en länk om vad man var i sitt förra liv. Sen kanske man inte tror på det men det e kul! Jag kollade mig å då blev jag en kvinna ifrån Iran runt 1875 som höll på med kartritning, astrologi & astronomi. Så var jag Artistisk personlighet, alltid förvandla fult till vacker, grått till ljus. Du kunde utveckla alla upplevda situationer till något konstnärligt.

Låter ju trevligt! Kolla vad du var i ditt förra liv: http://users.telenet.be/gad/re/zweeds.html

Lalalalalalala!

I veckan har jag varit i Falun och hälsat på Johan. Så mysigt det bara kunde bli var det. Nu sitter jag i sängen med Sara och chillar. Vi har precis kollat på en skitdålig skräckfilm. Imorgon ska jag åka till Stockholm med Eija och då ska jag köpa min efterlägntade klocka. Den är beauty! Dags att sova. Bye bye!




RSS 2.0