Här är mina bästa reklam låtar:

 





Drömmar om kärlek.

Jag kom hem vid sex tiden. Slutade jobbet vid fem. Jag tog en lång dusch och sen la jag mig i sängen för att titta på one three hill och då mitt i programet började jag stor gråta. Egentligen är det ingen konstigt för jag är så känslig när det kommer till kärlek på tv. Jag är en riktigt romantisk person. Tro det eller ej. Många tror nog att jag inte är det men innerst inne så är jag det. Blir så rörd när det är något som har med lycklig kärlek att göra på film eller tv. Jag stor grät flera gånger till filmen p.s i love you. Jag vill ha riktig kärlek. Där man verkligen lyssnar på varandra och bryr sig om varandra. Där man bara har öga för den man älskar och man bara vet att det är den personen man vill leva med i resten av sitt liv. Riktig kärlek som i filmen dagboken. Eller som i titanic. Jag vill att kärlek ska vara som det är på film. Kanske lever jag i en drömvärld som inte finns men jag tänker fortsätta drömma.



 


Den här helgen tar död på mig.

Jag är så trött. Jag hatar det jobbet jag jobbar på nu. Det är stressigt och tråkigt. Jag fick jobba över en timma i går för att det kom så mycket folk till kvällen. Jag får springa mellan disken, kassa och mat. Hur ska man hinna det på en vägkrog? det kommer folk hela tiden. Och när man tror att man har kontroll på läget så kommer det miljoner folk och då är det kört igen. Och jag har ingen som tycker synd om mig. Jag tycker synd om mig själv. Sen har jag en pappa som aldrig är nöjd över vad jag gör. Han bara klagar och jag behöver höra uppmuntrande saker när jag ska jobba eller göra något. Han förstör den jag är. Jag är alltid glad och pratar men nu är jag ledsen och blir bara trött på jobbet. Hoppas jag hittar ett eget jobb någon gång. Där jag kan vara mig själv. Den glada person jag är. En sak är säker och det är att jag och pappa INTE ska jobba tillsammans. Nu ska jag äta lite frukost och ta mig till jobbet.

 


Yeah!

Nu är jag hemma i från stockholm. Eller hemma var jag sedan halv nio. För ett tag sedan kollade jag på kändis djungeln som är skit egentligen. Men jag fastnar endå. Samma sak när det gäller hollywoodfruar. Så om jag ska välja nu när jag endå är insatt i det så vill jag att Carl Petter ska vinna kändis djungeln och sen tycker jag om maria bäst i hollywood fruar. Men Anna Anka är roligare att kolla på för henne blir man alltid irriterad över. Och det är sånt man vill se i tv. Annars så har jag precis börjat prenumerera på en tidning som heter giftorm. Jätte kul läsning! Det här med att åka skateboard har blivit en del av mitt liv. Trodde inte det skulle bli så seriöst för min del men jag hade fel. Det är bland det roligaste jag vet. Jag kommer träna och träna tills jag är riktigt bra. Och jag kommert inte sluta med det fören jag är så gammal så jag inte orkar längre. Nu är jag för övrigt väldigt uttråkad och blir ganska deppig när jag tänker på att jag ska jobba tre dagar nu. Det är så stressigt på det jobbet jag ska jobba på nu. Usch säger jag bara. Jag vill ha ett roligt jobb.. Jag har inte hört något i från jobbet jag skrev om förut så det kanske inte blir något med det. Som jag sagt förut. Det är svåra tider nu.

Heja Marcus!

Jag vaknade klockan 07.30.. för att jag skulle träffa Eija på stationen. Sen tog vi bussen upp till rosenlund för att jag skulle kolla på min brorsa som skulle spela basket med sin klass mot någon annan klass. Klart man är där och hejar. Men jag visste redan från början att hans lag skulle vinna. Och jag hade rätt. En stolt syster var jag resten av dagen. Sen efter det gick jag och Eija på stan en stund och sen åkte jag hem. Nu har jag legat hela kvällen och spelat sims 3. Det blir roligare och roligare för varje gång i alla fall. Har funderat ganska mycket på saker och ting. Blev lite deppig men är gladare nu. Nu ska jag borsta tänderna och sen sova.

/Linda







God natt!

 

 


Nu är Eija hemma!

Nu äntligen har Eija kommit hem ifrån Turkiet. Har väntat på att hon ska skriva på sin blogg att hon är hemma. Det är svindyrt att sms till andra länder. Så jag har bara väntat.. för i vanliga fall brukar vi sms varandra några gånger om dagen. Utan Eija skulle livet bli tyst och tråkigt.

 

 

 


Spore..

Vilket kul spel det verkar vara. Jag fick tips i från Emma och nu har jag det också. Det är ungefär som the sims men man är rymdvarelser istället. The sims 3 var det tråkigaste jag spelat nästan så det var tur att jag fick tips om det här spelet så jag hittar något kul jag kan börja spela.

 


Vad är viktigast?

Jag ligger i sängen och kollar på tv så började jag tänka på vad som är viktigast.. alltså om man ska träffa en människa att bli kär i. Och jag har alltid varit stenhår med att det viktigaste är intelligens. Min lista om någon ska få mitt hjärta är:

1. Intelligens
2. Se bra ut
3. Ha ett eget liv
4. Generös


Vad tycker ni andra är det viktigaste?

Nu ska jag sova tror jag. Puss!

Nu är det höst.

Jag älskar det! Jag tycker hösten är bäst. Frisk skön luft. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och jag skriver ett blogg inlägg. Har kollat tv hela dagen och varit ute en sväng och handlat godis. Mysig dag. Mysig helg.


 

 

 

 

 

 

 


Vad händer nu?

Jag väntar på att pappa ska komma hem med mat. Men det tar lång tid och jag blir otålig. Sen ska jag en sväng hem till mamma. Har läst massa bloggar i dag för att få tiden att gå och som vanligt tog jag mig tid att kolla Alex Schulmans blogg och sen kollade jag Calles med. Bådas bloggar är väldigt kul att läsa. Det är dom enda jag lägger ned tid att läsa. Orkar inte kolla blondinbellas å alla som man ska kolla. Det är inget för mig. Sen finns det ett undantag varför Calles är så kul att läsa med...


 



Trött!

Nu har Eija precis dragit hem och det var mysigt att träffa henne. Det är tråkigt att hon ska åka i väg. En vecka är väldigt lång tid. Men min förkylning är kvar men nu har jag tagit en ipren och mår bra. I morgon ska jag åka skateboard med Emma igen. Hoppas vädret är bra i morgon med. Och att jag mår bra.

/Linda


 

 

 

 


Jag vill inte..

Vaknade upp med jätte ont i halsen i dag. Jag vill inte bli sjuk! Hoppas det inte behöver bli så bara för att jag har ont i halsen. Men jag tänker inte avstå i från dagens händelser. I dag ska jag åka lite skateboard med Emma och sen ska jag har film kväll med Eija. Det kommer bli roligt! Om bara den här förkylningen kan försvinna.

Hemma igen..

Bilder i från i dag. Skit kul va det! I morgon blir det träna igen. Sen ska jag träffa Eija innan hon åker i väg på semester.. Kul för henne men tråkigt för mig. Ingen mer Eija i några dagar.

 

 

 


Oh sol, sol

Nu ska jag städa upp i mitt rum för det ser inte så fint ut här just nu. Sen ska jag duscha och möta Emma för hon ska med mig och åka skateboard i dag. Himla roligt. Då slipper jag va ensam tjej där. Jag ska lära henne allt jag kan. Så jag är helt överenergisk för jag har så mycket lust till att åka för det var evigheter sen nu. Gud va roligt det ska bli.

/Linda

 


Vart bär livet mig?

Jag vet inte ut eller in. Livet är läskigt men vackert. Vad vill jag få ut av livet? Nu är jag plötsligt vuxen och ska fixa mig ett eget liv. Hur vill jag att mitt liv ska vara då? Det viktigaste är att ha ett jobb men jobb kan man komma vart man vill. Men ett jobb är jobbigt med för då är man inte fri. Vad vill jag sen? Jag vill ha en egen lägenhet och jag vill göra saker. Jag vill att det ska hända något. Jag vill bort i från Södertälje men inte i från mina vänner. Jag älskar dom. Utan dom är livet inget. Så vad ska jag göra? Det är svårt att bli stor.

/Linda

...

Fan va störiga människor kan vara i bland..





Vilken besvikelse.

Jag har längtat hela dagen efter att läsa i aftonbladet om Håkan Hellström i går men inget stod. Vad besviken jag blir. Det är verkligen något dom borde skriva om i nöjes bladet. Det är verkligen nöje! Och sen blir jag besviken över att affischerna var slut på grönan med Håkan på. Dåligt. Dom borde tagit in fler dagen till ära.

Annars så har jag legat hela dagen och kollat på film. Tog en snabb fika med Anna också. Lyckliga dagar!

/Linda

Jag har varit i alla städer..

 

Håkan Hellströms relation till fansen är mycket speciell. Mitt i konserten börjar det bli riktigt trångt framför scenen. Det är hård press på dem som lyckats ta sig allra längst fram. Håkan ber då alla att ta ett steg tillbaka för att lätta på trycket. Och de gör det!
Jag vet inte hur många konserter jag sett där liknande situationer utspelat sig, där artisten vädjat om lite sans, där inte ett dugg har hänt. Men Hellströms publik lyssnar och lyder hans minsta vink. De är med, de är där, de kan alla texterna, de sjunger, skrattar, gråter och svimmar för Håkan. På något vis verkar alla ha intrycket att Håkan Hellström ser just dom och sjunger just för dom. Det är vackert.


Hittade denna text ifrån SvD sidan om Håkans spelning i från gröna lund i går.

 


Den bästa dagen i mitt liv.

I går var jag på Håkan Hellström. Det var helt underbart! Jag trodde det skulle bli regn för det såg ut så på himlen och det blev det lite gran men när Håkan spelade så slutade det. Jag tror det var någon mening med det. Att kvällen skulle bli fantastisk! Och tur som jag hade hamnade jag längst fram. Det här var det bästa någonsin!

 

 

 

 

 

 

 


Medans jag väntar.

Gjorde jag två roliga test. Gör dom du med! Det första är vilken kändis man passar bäst med. Och det andra är ett personlighets test.

http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx Kändis testet.

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/ Personlighets testet.

På första fick jag Mikael Persbrandt.

På det andra fick jag såhär:

Utåtriktad Upplevande Abstrakt Tänkare

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.




Mördar katt.

Jag hade precis ätit klart frukosten och skulle gå in till mitt rum när jag kollade in till hallen och såg min katt hålla på med något. Jag gick dit för att se vad han höll på med och som jag trodde.. han torterade en fluga till döds. Han dödar den inte på en gång. Nej, utan den ska lida först. Han rör lite på den och äter lite på den stakars fluggan.. Efter ett tag när den lidit klart så äter han upp den. Vilket nöje. Men bara han mår bra så mår jag bra.


God morgon Sverige!

Nu precis har jag vaknat och det är den stora dagen! Vädret ser ut att bli ganska bra, utan regn. Om det regnar så blir jag arg. Ikväll kommer jag lägga ut massa bilder. Så länge får ni nöja er med en nyvaken mig.



Dags att sova.

Hoppas att det är sol i morgon. Jag ska aldrig lita på vädret när det gäller internet, nyheterna eller tidningen längre.

Natti natti.

 

 

 

 

 


Jag blir så arg och ledsen.

Kollar på tv. På animal planet. Så är det något program som handlar om djur som blir misshandlade av sina ägare och som blir missköta.. Och när jag ser det här programet blir jag så ledsen. Ett exempel var en gång när jag tittade så var det tre katter som hade blivit instängda i en källare utan vatten och mat. Runt halsen hade ägaren knutit rep som hade suttit där så länge så när polisen hittade dom hade dom stora sår med smuts efter repen. Katterna var smala som pinnar och hade ingen ork i kroppen alls. Det var hemsk att se. Men i det här programet så får dom hjälp och det är tur. För sen blev dom friska och fick ett bra hem. I dag när jag kollade var det en hund som kom in till vetrinären för att ägaren hade misshandlat honom på en perkering så att det ran blod ifrån nosen på honom. Så jävla duma människor det finns. Jag hatar djur misshandel!

/Linda


I Kina dödas både katter och hundar för att bli päls - på svenska kläder. Ofta plågas djuren svårt i samband med uppfödningen och slakten. Men nu ska det stoppas. Kopierad i från aftonbladets hemsida.

När polisen och miljökontoret slog till mot en 58-årig hundägare i Höganäs fick de en chock. Hundarna gick i sin egen avföring, hadeinälvsparasiter och skabb. Och i en frysbox låg ett 20-tal döda hundvalpar. Också kopierad i från aftonbladets hemsida.

 

 


Yeah, yeah, yeah.

Nu har jag Håkan feber som ni alla märkt så bara för det ska jag lägga upp mina bästa låtar med honom.(Fast det finns fler låtar jag älskar med honom men dom finns inte på youtube.)



La upp den här med för att det är så nice att han blev årets manliga artist.

Grönan.

Jag bara längtar och längtar tills i morgon. Kan nästan inte tänka på något annat. Äntligen!


skjut ingen imorgon, imorgon
du kan skjuta idag
kyss ingen imorgon
du kan kyssa idag
du kan kyssa idag åhhh









Eija och jag, hurra! hurra! hurra!

Jo nu ska jag ta en dags paus i från mitt åkande och vara lite med Eija hade jag tänkt. Vi ska ha en filmkväll i dag. Är döds trött. Det tar på krafterna och åka men det är skönt. Men kanske så hinner jag åka en stund innan..? Nej jag får ta en paus. Ska kolla vädret i morgon och se om det inte regnar för då kan jag ta en dag i morgon istället att åka på. Om man ska tro på vädret så ska det inte vara regn i morgon. Det ska faktiskt vara sol. Lucky me.

Nu närmar sig Fredagen..

/Linda

Brinn så länge du lever.

Låt ingen få släcka din glöd.

Brinn så vi alla kan se dig.

Vägra vara levande död.

På Fredag är det Håkan!

Jag ska se Håkan Hellström på Fredag! Woho!




Åka skateboard hela dagarna.

Det är vad jag har för mig. Åker skateboard. Gör inget annat. Jag ska bli bäst på det!

 

 


RSS 2.0