Okej jag ångrade mig.

Jag ska skriva lite mer.. Va bara lite arg. Men som ni alla vet har jag varit på den där undersökningen med min mage och det var för jävligt! Eija följde med mig som en räddare i nöden. Tur att hon finns. Men jag va där och höll på att svimma medans jag väntade för att jag va så nervös. Sen kom en sköterska och ropade in mig så fick jag lägga mig ned. Så kom det in två andra doktorer med. Så fick jag se den! Den där stora grejen dom skulle ned i magen med. Såg typ ut som en ficklampa. Jag som trodde det skulle va en plast sladd som var jätte tun men den va ju av järn. Så jag började faktiskt gråta men då gav dom mig en spruta så försvann jag.. det var lugnande. Men fan va ont det gjorde när dom skulle ned med den. Det värsta jag varit med om. Efter en tio minuter var det hela över och sköterskorna fick lyfta in mig till ett annat rum där jag fick vila och sen var det klart. Men allt såg bra ut i alla fall.

Sen hände en till grej som gjorde mig förbannad. Jag hade precis samma dag som jag skulle till doktorn kommit hem ifrån Karlstad med massa väskor så skulle jag ta bussen hem till mamma. Då fanns det hur mycket platser som helst för det var nästan tomt i bussen. Så jag satt mig längst fram med mina väskor. (Jag har gjort en beskrivning så man förstår mer) Och då kom en gammal gubbe in. Inte jätte gammal men ungefär 66 år.. Och skulle tränga sig in just på min plast med massa väskor. Varför? När hela bussen är tom. Och han gjorde inte det för att han va snuskig och ville ha närkontakt utan mer för att göra det bara för att jävlas. Så hela vägen hem till mamma satt jag inträngd i fönstret med fötterna på min väska. Det finns människor till allt. Ja så har jag varit och åkt lite på den nya skateboard parken som dom har byggt i Södertälje. Nu ska jag duscha.

/Linda

Åh! det syns ju inte vad jag har skrivit men försök se endå.

Bla bla bla.

Nu har jag tröttnat på att blogga. Kommer ta en paus ett tag framöver.

/Linda



Last house on the left.

Nu har jag kollat på en film. Last house on the left heter den. Så läskig film. Man är spänd hela filmen igenom. Nästan så att man inte orkar kolla klart på den. Allt händer i den filmen.. Se den!


Ingen rolig dag i morgon..

I morgon vid tre tiden jag ska göra en gastroskopi undersökning. Ingen jag ser fram emot. Har aldrig gjort det någon gång men det låter inte så kul. Enligt en sida går det till så här: När du undersöks med hjälp av gastroskopi förs en mjuk och böjlig slang, ett gastroskop, ned i matstrupen. Gastroskopet har en kamera i spetsen och läkaren kan på en tv-skärm se det område som behöver undersökas. Undersökningen tar fem till tio minuter. Det kan kännas obehagligt när slangen förs ned genom svalget. För att kunna se ordentligt behöver läkaren ibland blåsa in luft, och det kan också framkalla obehag. Det känns ingenting när vävnadsprover tas. Låter inte så kul va? Sen blev jag rädd när det stod att man kollar tumörsjukdomar med i den undersökningen. Allt det här har föresten med magen att göra.. Men det går nog säker bra. Önska mig lycka till.

Jag blir 87 år!

Nu kollade jag några sidor hur länge man lever. Några va jätte läskiga! men en va inte så läskig. Så då vågade jag kolla mig och då ska jag leva tills jag blir 87 år. Det var bra. Jag länkar till den sidan så får ni välja själva om ni vågar kolla er.

http://www.kwebbel.net/do/


Livet, kärlek, vatten, luft..

Lyssna på denna låt och kolla på videon. Då blir du fri för en stund.



Min pappa, min hjälte.

Har ni känt en känsla relaterad till en sång någon gång? Det har jag. Jag tänker på min barndom när jag hör den låten. På min pappa. Mina föräldar skilde sig när jag va ett år. Varannan helg var jag hos min pappa. När jag var lite betydde min pappa allt för mig. Han var min förebild och jag tyckte han var den bästa som fanns. Jag tänker på hur mycket jag längtade att få träffa pappa dom där helgerna. Och eftersom min pappa var en hjälte blev han aldrig sjuk. Men en dag när jag bara väntade och väntade på att han skulle hämta mig på dagis så kom mamma istället. Jag blev så ledsen och då visade sig att pappa för första gången faktiskt  var sjuk. Jag minns hur jag brukade ligga i pappas säng med nappflaska och hur han läste godnatt sagor för mig innan jag skulle sova. Hur jag sen kunde somna in till kaffekokaren ljud och hur jag kunde höra han spela på sin gitarr. Det var så härligt. Det var min pappa. Jag kommer jag ihåg hur häftig jag tyckte han var när han kunde hoppa mellan stora stenar eller ha en spindel i handen. Min pappa var inte rädd för något. En annan gång hade jag tagit ut alla täcken och kuddar som fanns och lagt dom i soffan för att jag tyckte det var så mysigt, på morgonen när det var dags att gå till dagis såg jag att jag hade somnat i allt det och pappa låg i soffan med en liten handuk på sig bara. Allt det bara för att han inte ville väcka mig. Pappa och jag var bästisar och ingen fick göra något mot min pappa. Det finna så mycket jag minns. Glada minnen. Tänk vad allt kan ändras.. Jag längtar tillbaka till sängen där jag kan somna in till kaffekokaren och gitarren.

/Linda


Friidrott på tv 4.

Dö tråkigt! Inget annat än friidrott på tv 4. Det är tråkigt som bara den. Dom kan väl ha det på 1 an istället för där är det ändå bara trista program hela tiden endå. Det skulle göra mer än halva sveriges befolkning väldigt glada tror jag.

/Linda

Läskig film det där.

Har inte gjort något alls i dag. Har tvätta sju i morse sen har jag bara sovit. Gick upp vid sex tiden på kvällen och handlade med pappa. Nu har jag kollat på film. The mist heter den. Jätte sorglig! och läskig. Men mest sorglig. Usch vilken ångest han måste känna. Ska inte berätta för mycket i fall någon vill se den. Men va läskigt om det skulle hända på riktigt. Men nu ska jag sova lite igen. Det sägs ju att sömn gör en vackrare. Jag kommer bli en riktig puma då.

/Linda




Fest, fest, fest!

I dag är det dagen efter vi hade partaj och då vet ju nästan alla i alla fall hur man mår. Jag mår inte så bra i dag med andra ord. Men det var en ganska bra kväll ändå tycker jag. Helt ok.

/Linda








I taken lyser stjärnorna.

Först har jag jobbat hela dagen. Sju slutade jag och efter ett har jag bara tagit det lungt. Är inte på topp humör i dag som jag brukar vara. Kollade på filmen i taket lyser stjärnorna och det var en jätte bra film tycker jag som verkligen berör. Jag stor grät måste jag erkänna. Har aldrig gråtit så mycket för en film. Mest tänkte jag på mamma. Att jag aldrig vill vara utan henne. Sen snurrar det bara massa tankar i mitt huvud just nu. Usch vilken jobbig dag. Väldigt känslosam har den varit. Nu ska jag försöka sova i alla fall. I morgon blir det party, party med mina härliga vänner. Det ser jag fram emot.

/Linda



En dag med Eija.

Ja så är det, jag har varit med Eija i dag också. Vi gick en runda på stan och tog några burgare. Sen åkte vi till ika maxi och handlade lite grejer. Efter det skildes vi åt och jag träffade mammsen en stund. Vi hyrde en film som heter welcome to the jungle och den handlar inte om guns n roses. Den filmen handlade om kannibaler.

/Linda                                                                                    








Kul dag.

Det började med att jag träffade Eija och åkte till sthlm med henne en sväng. Sen mötte vi upp Anna så hyrde vi en film och åkte hem till henne och kollade på den tillsammans. Då såg vi ett stort rökmåln på himle.. och då hade några i Södertälje tänt på skolan i Hovsjö. Efter det så rökte vi vattenpipa. Kul dag med andra ord. Jag handlade fina kläder med. Men jag lägger bara ut två bilder på mina coola t-shirts. Och sen på oss med.

/Linda







 









Led Zeppelin hela dagen lång.

 


Hey ho, lets go!

En dag till på jobbet. Inte det riktiga där jag ska börja utan på pappas jobb så länge. Jag måste ju få in pengar.. I fredags kom jag hem från stugan och det är tråkigt faktiskt. Jag har haft så mysigt där. Tillbaka till den tråkiga verkligheten! Just ja. Jag, pappa och Kim stod och snackade lite på jobbet så lyssnade jag på Håkan Hellström då tog Kim upp den gången när Håkan var på jobbet och åt så skulle pappa vara snäll och fixa en autograf till mig och vet du hur han säger det då? "är det du som är Håkan?" Haha jag höll på att skratta ihjäl mig. Nu måste jag dra till jobbet!

/Linda

En studentbild jag hittade på mobilen.

Världens största maskrosblad.





Kollade lite i en tidning och hittade dom här snygga kläderna på Kate Moss! Så snygg t-shirt med Led Zeppelin på.



Jag kan inte sova.

Då blir det att jag skriver lite till då. Jag älskar som alla vet att läsa Alex Schulmans blogg och nu skriver han en blogg om hur det är att vara pappa till sin dotter Charlie http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen?page=5&pageSize=10 om ni inte har något för er så kan ni kolla den om det intresserar er. Jätte kul att läsa. Vad tycker ni om Alex och Calle Schulman?

Jo sen är det ju så att jag är sjukligt intresserad av stjärntecken. Kollar och läser om det ungefär nästan varje dag. Jag är skorpion och har ascendent i tvilling. För er som inte vet så med en lättare förklaring kan man säga att det riktiga tecknet som skorpionen är ju jag mest men sen har man det där ascendent och där har ju jag tvillingen och det är hur andra ser på mig. Alltså utåt hur jag upplevs bland folk och så. Ganska viktigt om man nu är intresserad av varför man är si och så och ja det här med stjärntecken. Det räker kanske inte alltid att läsa om "skorpionen" eftersom allt inte stämmer då om jag läser om tvilingen så kanske alla bitar faller på plats. Man får tro vad man vill om det men kul är det. http://berglund.ceze.com/cgi-bin/astro/natal om du klickar på länken så kan du kolla vad du har för tecken i dig och så. Men du måste veta vilken tid du är född annars kan du inte få redan på vad du har i ascendent. Men man ska ta det här med en nypa salt också. Det gör jag.


Tvillingarna
är en människa som utvecklat den sociala biten till fulländning. Den sanna umgängestypen är talför och med lätthet både charmerar och konverserar med nästan vem som helst. Kan ibland verka lite ytlig och ofokuserad, om än intellektuell och smart, då personen snarare vet lite om det mesta än mycket om något.

Skorpionen har rykte om sig att vara det starkaste av alla personligheter i zodiaken - du ser så ut också!
Din skarpa och genomträngande blick får folk att undra om du försöker se ända in i själen på dem, du kan sluka  varje ord man säger till dig med passionerad koncentration och uppmärksamhet.
Du kan vara två kroppstyper: antingen senig,smal och aktiv eller tung och solid.Vilken typ du än är har du en intressant röst och kan ofta trollbinda din åhörare.
Du går med energiska steg och verkar målmedveten i allt du gör.
Skorpionen har en stark energikälla och behöver styras åt posetiva håll.
Man känner ofta igen dig på kläderna, den exotiska glödande looken passar dig,inte minst den riktigt djupa urringningen,särskilt i den där djupröda färgen du är så fötjust i.
Du betraktas ofta som det mest passionerade tecknet, du behöver göra av med all din medfödda energi.
Ofta använder du en stor del av den att behaga din partner.
Vad du än företar dig, så gör du det med passion som många avundas dig,
och du har alltid ett allvarligt uppsåt.Större delen av ditt självförtroende kommer av din välutvecklade intuition.
Skorpionen tycker om att gräva i livets mysterier,du är född till detektiv.
Det mesta av din oerhörda energi använder du till att nå dina mål,och du är expert på att fixa och göra affärer inom den högre intustri och finansvärlden - eller att sköta hemmet prickfritt.
En kraftfull och mycket intelligent person som behöver få utlopp för sin fysiska och kännslomässiga energi, annars drar du dig tillbaka och grubblar.
Du är lojal som vän, men svår att förstå sig på.

Så en blandning av det här är jag då om man ska gå efter det här med stjärntecken.


Sova, sova, sova...

Det är det jag ska göra nu. Är vrål trött! Natti natti.

/Linda

Håkan Hellström tröjan är här för att stanna.

Nu har jag hämtat min tröja. Den var snygg men ganska lite. Men jag är stolt för Håkan är bra.

/Linda




Va kul!

Hittade massa bilder på mig som jag har gjort om i något program som Eija tipsade mig om. 








Här är länken http://www.photofunia.com/

Semester färdigt.

Nu är jag hemma igen på riktigt. Jag har haft en jätte mysig semester.. Någon gång nu i augusti kommer jag börja jobba igen. Det är ganska jobbigt men tanke på att jag har haft det ganska lungt i två månader nu. Men bra så klart med jobb. Vem skulle inte vara glad för det nu i krisen? Jag saknar min mamma och lillebror faktiskt, hoppas dom klarar sig där ute utan mig nu. För övrigt känns mitt liv inte så bra just nu. Det är saker som hänt som gör mig väldigt ledsen. Jag vill inte gå in mer närgående på det. Men det är väldigt allvarligt som vilken människa som helst skulle bli ledsen över. Mer vill jag inte skriva. Jag hoppas att allt blir bra. Någon gång i livet tycker jag att jag ska få tur. Om jag får önska mig en enda sak i livet så vill jag önska att det här kommer bli bra. Nu ska jag sova. Lägger upp bilderna i från min semester nu.

/Linda


Den här bilden har inte med semestern att göra men hittade den på kameran och ville lägga upp den endå för bilden är så fin på min Kisse.

Det var här vi bodde.



Världens bästa mamma.










RSS 2.0