....

Pappa är seg som vanligt. Han har inte fixat internet så det blir ju inget skrivande för min del. Nu sitter jag hos Daniel och tar det lungt och njuter av sommarvädret. Har solat hela helgen så jag börjar bli väldigt brun. Nu slipper jag fejka det med brun utan sol. Jag fixade religionsprovet också. Bra jobbat Linda! Så nu kan jag njuta och bara ta det lungt sista veckan som är kvar tills jag tar studenten. För en gång skull ska jag skriva en negativ sak och det är för att jag blir trött på vänner som sviker. Det är en vanlig sak men det är inte så roligt. Men över till något kul igen.. Den här sommaren ska bli den bästa någonsin! Mors dag är idag och jag har handlat en jätte fin blommig klänning till min bästa mamma. Det är hon värd. Sen köpte jag tre lotter med, hoppas hon vinner på dom.

/Linda













Skit hm!

Nu på morgonen tänkte jag beställa lite sommar kläder ifrån hm.. Men allt är ju slut! Finns inget i den storleken jag behöver kvar där. Jag blir så arg! Sen blir jag trött på att plugga med. Håller på att plugga religion om hinduism och buddhism. Jag har prov i det imorgon. Men svårt är det ju eftersom att man måste lära sig att exempel Durga och Kali är Shivas fruar och Durga och Shiva har en son som heter Ganesha. Hur lätt är det att komma ihåg liksom? om man tänker sig en miljon andra namn som är så och alla är någons fru som har barn med någon och så.. sen läste jag att inom hinduism "renar" man exempel sitt hem med kobajs och vatten eftersom kon är helig Indien. Det blir svårt att förstå allt det eftersom detta inte är min tro och det är så långt ifrån vad vi i Sverige och så är vana vid. Hoppas det kommer gå bra imorgon i alla fall.. men snart är det slutpluggat en lång tid framöver.

/Linda


Ganesha föreställer denna bild.

Den bästa filmen någonsin!


Jätte bra film. Se den!




Lång helg.

Mitt internet funkar fortfarande inte.. min pappa är rätt seg på att fixa saker. Jag håller på att bli galen. Det är inte kul att vara utan internet eftersom det har blivit som ett beroende. Helgen började i Torsdags och i Onsdags var jag, Mika och Eija hemma hos Anna och drack lite. Roberta och hennes kompis Angelica var där också. Sen drog vi vidare ned till stan och gick på ragnilds studentskiva tror jag det var. Tråkigt var det där. Sen gjorde Eija illa sitt ben så då fick vi hjälpa henne och sen var det bara att gå hem. Alla andra dagar har jag varit hemma hos mamma bara och tagit det lungt. Föresten så var jag hemma hos Emma i Torsdags med Mika och hade filmkväll. Vi sov där också. Vi såg tre skräck filmer, the blair witch projekt, wild child och grimm love. Blair witch har jag sett några gånger förut med men den är lika läskig endå tycker jag. Jag börjar fundera på att det kanske finns en häxa där ute i skogen som ingen har hittat och massa läskiga tankar. Sen tycke jag grimm love var väldigt äcklig. Konstigt att folk vill att en annan människa ska äta upp dom och tänder på det och att det finns folk som vill äta människor.. Inte så härlig tanke. Har massa fina bilder ifrån helgen jag vill dela med mig av men det går tyvärr inte. Jag får försöka lägga upp dom hos någon annan sen. Är hos mamma nu men jag glömde att ta med mig kabeln till min kamer. Hittade massa roliga bilder på min dator hemma hos mamma. De lägger jag upp så länge. Nu ska jag vara en snäll syster och spela sims med min bror.

/Linda












Tråkiga skola.

Nu sitter jag på Fredriks data lektion i skolan. Grafisk komunikation. Jag vill gå på stan eller göra vad som helst förutom att vara i skolan. Har inte kunnat skriva eftersom mitt internet har strulat i några dagar. Såg världens sämsta film i går natt. Hanna med H heter den. Om ni vill slösa eran tid så se den inte. Var för några dagar sen inne i en djuraffär och såg massa gulliga små kaniner så var det extrapris på dom. Då fick jag en sorlig tanke att det säkert var folk som har orm hemma som ska mata dom med dom söta kaninerna. Det är hemsk att det är så. Stakars djur! Nu ska jag jobba lite med Illustrator så Fredrik blir glad.

/Linda


Den här söta vill man väll inte ge till en orm?

Ring någon gång då.

Jag sitter och väntar på att Daniel ska ringa mig.. Men annars idag har jag varit med Emma och Mikaela som vanligt. Vi va på donken en stund sen drog vi hem till Mika och grillade. Det var jätte skoj det. I morgon är det skola igen och det är trist. Jag vill sova! Det va någon kille som heter Adam som vi ringde. Jag känner inte honom, vet inte vem han är men han hörde av sig så sa vi till honom att skicka en bild på sig å gissa? han skickar en bild på sig med en banjo. Vem gör det? som första bild. Haha. Nej nu orkar jag inte vänta längre på Daniel så jag ska sova nu. Måste vara pigg och fräsch för en dag i skolan. 

/Linda



 









God morgon.

Vaknar väldigt tidigt och vet inte varför men jag kan faktiskt inte ta det lungt.. Ska nog ta och duscha snart. Tänkte bjuda på lite bilder på mig när jag var blond. Det är min riktiga hårfärg men har vart brunhårig nu ett tag och trivs väldigt bra i det. På något sätt kände jag att jag vart trött på att vara blond och ville göra något drastiskt och klippte av mig allt mitt långa blonda hår och färgade det nästan svart. Nu i efterhand ångrar jag att jag klippte det men nu har jag prövat göra något jag aldrig trodde jag skulle göra.

/Linda

 

 




Snart sommar..

Vilken härlig morgon det var i dag. Sov så skönt i natt. Vid tre tiden ungefär åkte jag ned till stan och träffade min mamma och mormor. Det var mysigt. En helt skön, lugn Lördag. Hade lite ångest i morse eftersom jag vill komma igång och träna igen men det blir aldrig av.

/Linda





Nu är det nästan sommar.

Fina mamma.

Lillebror.

Mormor.





Today is a good day.

I dag har jag varit nere på konsthallen hela dagen och det är kul i sig men segt nu såhär i slutet tycker jag. Är väldigt skoltrött. I dag ska jag träffa Daniel. Förut i dag var jag hemma hos Eija och åt choklad och pratade lite. Det var mysigt. Vill följa med ut och festa lite men tycker endå det är ganska skönt att bara ha det mysigt hemma med en bra film och desutom så regnar det massor nu. Något som verkligen får mig att rysa är bra musik. Gillar verkligen Lisa Ekdahl sen tycker jag hon har väldigt snygg stil med. Nu ska jag borsta tänderna och se på en bra film.

/Linda


Eija på hm.

Konsthallen där vi ska ställa ut vårat projekt.










Lisa Ekdahl är fin!


23.23

Klockan är 23.23 precis. Jag har städat klart och det tog lång tid.. några timmar. Jag är så trött så jag vet inte vad. Lyssnar på musik och tänkte lägga in lite bilder, sen ska jag prata med min darling och sen sova. God natt!

/Linda















Snart helg!

Man blir på så härligt humör när det är sol. Jag älskar att det är varm och skönt ute nu. Idag har jag varit i skolan som vanligt och fixat lite med våran utställning vi ska ha. Jag går bild & form så vi ska ha en konst utställning. Sen gick jag på stan med Emma och Mikaela. Sen har jag kollat på film med Mikaela och Eija. Det var en ganska bra film faktisk. The Hamiltons heter den. Se den! en bra skräck film fast med handling och det är det sällan i skräck filmer. Nu ska jag strax börja städa upp lite i mitt rum eftersom alla kläder bara ligger slängda i en hög på golvet. Hatar verkligen när det är stökigt och när kläderna ligger och skräpar. Har föresten funderat mycket på att skaffa mig löshår. Har varit lite negativ till det eftersom jag oftast är väldigt naturlig och hatar att ha smink osv på mig men efter att Emma skaffat det så vet jag hur snyggt det kan bli.

/Linda



 

Såhär fin är Emma i sitt hår.
Emma med sitt fina hår.



Tråkigt att behöva ta hand om detta snart

RSS 2.0