Hemma, men bara för en stund.

Har varit på semester i en vecka nu med mamma och Marcus. Vi har varit  i en stuga lång ute på landet.. Så för att kunna ta sig in till stan måste man cykla tjugo minuter. Jag har under dom här dagarna badat, cyklat och fiskat. Men jag fiskade inte för det är inte min grej. Jag tycker synd om fiskarna. Så istället lekte jag med Jonas hundar. För övrigt är jag nu hemma och ska ta hand om min Kisse. Han måste ju ha mat.. Sen ska jag tillbaka till stugan igen. Har inte kameran med mig nu men jag lägge in bilder sen. Nu ska jag packa med mig lite nya kläder sen kommer jag inte skriva på några dagar igen.

/Linda


Tom tits..

Där var jag i dag hela dagen med mamma, Marcus, min kussin Sofia och mormor. Det var väldigt roligt. Fanns ganska mycket att göra också. Vi åkte någon carusel, ungefär som fritt fall sen kröp vi i en kloak liknande tunnel och gick i ett mörkt rum. Det var en rolig dag med min familj. Meningen var att jag och Eija skulle ses i dag men det blev försent. Tråkigt. Men vi ska ta och ses till veckan sen. Vänner är viktigare än något annat här i livet. Man kan aldrig ha för många heller.

Jag har varit med min familj ganska mycket under några veckor men det tycker jag kan vara bra för jag märker att min lillebror uppskattar det. Och för mig är familjen allt. Marcus är en väldigt rolig person att vara med och han betyder mycket för mig. Jag vill hitta på roliga saker med honom, han har ju sommarlov nu och då är han värd att ha kul. Jag vill vara en bra förebild eftersom vi bara har varandra. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från i dag.

/Linda

Marcus, jag och Sofia.


The knife song..

Jag och Marcus åkte upp till sthlm en sväng i dag. Kollade runt i massa skateboard affärer och lite så. Mamma ringde miljoner gåner för att se att allt gick bra och att vi levde. Mamma är gullig hon. Men jag sa att det var lungt och att jag skulle vakta Marcus med mitt liv och då var det bra. Tur att det var lung eftersom jag skulle vakta han med mitt liv. Sen var jag med dom hela dagen och nu sitter jag här och lyssnar på en låt vid namn The knife song av Milk. Det säger mycket om min rubrik i dag. I morgon ska jag träffa Eija. woho! Det ska bli kul. Och nu då? Ja nu ska jag kolla på en film hade jag tänkt.

/Linda


Länge leve livet.

Min dag började med att jag träffade mamma på stan vid elva. Vi satte oss på sandys eller va det nu heter och åt mat. När jag satt där träffade jag på några klass kompisar i från min förra klass. Vi pratade om att fixa något i vinter för att hålla kontakten med alla. Efter det gick jag och mamma runt på stan ett tag och då kom jag på att jag ville köpa en skateboard. Har åkt lite gran men är inget proffs direkt. Men kul är det! Så det gjorde jag så nu alle sammans har jag en ljusblå skateboar. Och om några år när jag har tränat ett tag blir jag ett riktigt proffs! Vänta så ska ni få se.. Min lillebror kommer också bli det föresten. Han och jag. Senare på kvällen drog jag och pappa ut och sprang. Jag har gjort det nästan varje dag nu. Så ser min dag ut och nu ligger jag här i min säng och är jätte trött. Känns faktiskt som att jag håller på att bli sjuk också. Hoppas det inte är svininfluensan... 

/Linda








Walk the line..

Walk the line går på tv nu.. Jag har alltid fått höra att jag är lik Reese Witherspoon. Sysn inte på bild för ärligt så kan jag säga att alla bilder som tas på mig blir olika hela tiden. Ser aldrig riktigt ut som jag. Så ja, kanske att jag är lik henne. Fast jag har inte den där stora hakan faktiskt. Det är nog mest våra ögon. Sen när jag endå kollade runt lite märkte jag att min kompis Mikaela är jätte lik Reneé Zellweger om man tänker när hon är runt 35-40 år. 

/Linda


Här är min look a like..

Här är Mikaela.

Här är hennes look a like om 20 år.

Helt slut.

Vaknade vid nio och hälsa på morfar. När jag kom hem Kollade på Rachel Zoe.. Något nytt program som började på trean idag. Eller jag tror det var nytt.. Jag har inte så bra koll om man säger så. Men det är hon som har fått skit för att påverkar Nicole Richie att banta ned sig va? Sen kollade jag på det där programet med Paris Hilton, där hon ska välja en ny bästa kompis. Haha så patetiskt. Tjejer står och grinar och har sig. Smörar skiten av sig för henne? Men men dom väljer ju själva. Dom är kanske lika smarta som hon är.  Men så har min dag sett ut i alla fall. Föresten var det jätte kul! Jag kollade gamla foton hemma hos morfar på hans familj. Hans mamma och så.. Sen kollade jag bilder på mig när jag va liten. Så var det massa fina bilder på mamma och pappa när dom va unga. Sånt är så kul att titta på.

/Linda


Rachel har i alla fall väldigt snygg stil på klädet även fast hon kanske inte är den bästa.

Åh! om jag endå fick vara hennes vän...

IKEA är bäst.

Jag vaknade vid 12.00 idag. Jag och Daniel tog en sväng till IKEA. Det finns så fina grejer där. Älskar IKEA. Jag hittade mitt dröm badrum och så köpte jag ett påslakan så jag kan sova skönt när jag kommer hem. Sen köpte jag en mysig grå pyjamas. Längtar tills jag får min egen ekonomi så jag kan köpa allt jag vill till mitt hem. Mitt eget hem där jag bestämmer. För övrigt har jag kollat på en film. The wrestler heter den. Jätte bra var den men sorlig.

/Linda


God natt.

Nu ska jag försöka lägga mig och få min skönhetssömn.

/Linda
















Förresten..

Kollade på tv nyss och fick se det där om att någon idiot gör illa hästar. Det kanske låter ja "töntigt" eller något att jag bryr mig så mycket om det. Men jag tycker det är helt idiotiskt! Kan man inte bara låta hästar vara. Har hört det så många gånger på tv nu att det är någon eller några som skär hästar..  Ja jag behöver inte gå in mer ingående om det men det var så jag reagerade och tänkte och vill dela med mig av det.

/Linda


Vad tråkigt!

I dag har jag varit ute och sprungit en sväng och varit på vädigt bra humör tills nu. Jag var så sugen på att följa med Sofia ut i Karlstad men det blev inte så. Kan det bli sämre? Ja det kan det ju men för tillfället är det så dåligt! Så nu får jag sitta här en dag till och bara inte göra något. Men det är ju natt strax och då är det inte långt till en ny dag. Hoppas på att det kanske blir bättre imorgon. Jag dör av nervsammanbrott! Jag vill ut och göra något nu.

/Linda




Vilken film-man tänder du mest på?

Haha! Va kul. Jag gjorde ett test om ja, det som står ovan.. jag förväntade mig Bra Pitt eller någon men så fick jag Grinchen. Du gillar sadistiska enstöringar som vågar sticka ut och göra uppror mot samhället, och om han dessutom är sexigt grön så är det ju bara ett plus...




Med en bra film så ordnar sig allt.

Jag har kollat film efter film i några dagar nu.  Föresten så fick jag panik när jag vaknade (för er som följt min blogg i några dagar vet att jag bara legat i sängen och svarat på quiz hela dagarna). Har inte rört mig eller varit utanför dörren så jag gick en långpromenad, tog ungefär en timma så nu kan jag med gott samvete lägga mig i sängen och engagera mig i bloggen igen. Jo och det där med film tittandet.. hade tänkt dela med mig av några riktigt bra filmer. Men mest för att jag ska slippa ha massa lappar överallt med bra filmer så kan jag skriva ned alla här så jag kommer i håg dom. Jag kommer inte skriva ned dom i någon ordning..

No country for old men
Pojken i randig pyjamas
Changeling
The life before her eyes



Sen har jag så klart mina favoritfilmer

Almost Famous
Little miss sunshine




Ett gott skratt förlänger livet.

Gud va kul och bra Alex schulmans blogg är! Han är bland dom roligaste, härligaste jag vet.


Nudlar är livet!

Ah! vad det är gott med nudlar. Brukar äta det med tonfisk och fetaost.




Mina dagar fortsätter..

Allt är ungefär precis som det var sedan i Lördags. Det händer inte någon ting alls. Har faktiskt inte lust att göra något. Sen hände en rolig grej igår som gjorde att jag nästan skrattade ihjäl mig. Jag låg och kollade på tv så kom canal + reklamen upp men någon mörkhyad tjej som jobbar för posten så tyckte jag att hon var lik Emma. Jag skrev det till henne på sms. Sen fick jag det roligaste svaret tillbaka som bara Emma kan skriva. Det stod "Men asså jag åker hem till er nu och visar att ni har fel! Haha dessutom säger du att jag är lik typ alla mörkhyade du ser haha." Men ärligt lite lika? Och Emma du är mycket snyggare än alla i hela världen!

/Linda


Här är den riktiga Emma.



Här kommer lyckan.

I dag vaknade jag 10.00 ungefär med värmeslag för det är ju så otroligt varmt! Nu har jag legat hela morgonen och bara slappat framför datorn. Ångrar att jag inte gick och såg Anna Ternheim spela igår i Sockholm. Men men.. Nu när jag legat här så funderade jag på lite idéer som gäller kläder och kom fram till att jag gillar vissa kändisars stilar väldigt mycket och det är av dom jag får min insperation.







12.46

Har legat ute och solat ända sedan 09.00 imorse. Snart händer det tråkigaste som finns. Ska gå ned och tvätta sen måste jag städa. Mitt rum är så stökigt igen. Men jag kan skylla på att jag varit på semester så mycket. I helgen var jag i Falun. Annars brukar jag vara i Värmland ganska ofta. Det finns inte tid till att städa. Det bästa som händer i dag är att Eija och jag ska ses! Jag saknar Daniel ganska mycket. Det är ju sådär med kärlek.. På flera månader är det här det längsta vi varit ifrån varandra nu. Hela två veckor. Fast om man tänker på förr i tiden när killarna fick gå ut i krig i något år eller i alla fall några månader är det här ingen ting. Det kan vara bra att tänka på.

/Linda




Sol..

Kan inte sova mer nu. Klockan är 09.00 men det gör inget för jag älskar att det är sol. Igår natt beställde jag faktisk ett linne med Håkan Hellström men jag är tacksamm i fall det finns någon som vet att det finns fler t-shirts att få tag på. I dag ska jag sola hela dagen sen ska jag träffa Eija. Nu ska jag ringa Daniel och se hur allt är med honom.

/Linda


Äntligen på väg
Jag förlänger mina steg
Luften smakar som en jordgubbspaj
En solig dag i maj

Träden står i blom
Marken täcks av jungfrudom
Och nu hänger det på varje kvist
En solskensoptimist

Onsdag sköna onsdag!

I dag vaknade jag pigg och glad tills jag tittade ut och såg att det inte var någon sol. Men i två veckor har det vait varm och skönt som bara den! Jag har fått jätte mycket färg eftersom jag legat i solen precis varja dag. Och eftersom jag har tur så har jag hittat ett jobb nu. Det är på en grekisk restaurang ungefär 5 minuter ifrån mig. Kan det bli bättre? Jag tycker livet är så härligt! Och jag älskar att det är sommar. En sak som gör mig ganska deprimerad är att jag missade peace and love. Hur kunde jag? Fan vad jag mår dåligt över det. Håkan Hellström spelade ju där och Anna Ternheim. Det är faktiskt några av mina favoriter i musikväg. Men hoppas dom två ska spela nästa år. Jag ska förköpa biljetter redan nu. Jag har dessutom letat och letat efter att få tag på en Håkan Hellström t-shirt. Om någon har tips på vart man kan hitta det så skriv! Snälla.

/Linda


Skönaste musiken som finns!

Håkan.


RSS 2.0