Jag skrattar ihjäl mig!

Alex Schulmans blogg är så kul så jag skrattar ihjäl mig!!! och mysig! Läs! http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen Helt UNDERBAR! Haha och lägg märke till Bengan. Hur cool som helst ju.

God morgon!

Ligger i min säng och kollar lite bloggar och som vanligt kollar jag på min favorit som jag även skrivit om i tidigare inlägg, jo Alex Schulmans blogg och där länkar han till sin fru Amanda Schulman och jag bara gillar henne starkt! Det perfekta paret känner jag... Så vill jag ha det. Dom känns så mysiga och jordnära. Spana in hennes blogg här: http://blogg.yourlife.nu/amanda-schulman/page/6/


BOYS BOYS BOYS!

Killar är det bästa jag vet. Livet skulle vara tråkigt och ointressant utan dom. Lika mycket som man hatar som så älskar man dom. Och man kan bli helt frustrerad och helt knäpp av dom. Nästan så man tror man ska bli störd för man går och upprepar saker å ting i huvudet.. när det gäller kärlek alltså. Eller någon man träffat. Ja ni fattar vad jag menar.. (hoppas jag.)

En sak jag tycker är fjantigt är stolta killar. Fatta vad mycket man missar på att gå och vara stolt i sig själv. Stolt i huvudtaget är osexigt, ocoolt och oallt! Vad vinner man på det? Aja om man gillar att vara det så får man ju vara det men det är min blogg, mina tankar. Så är det! Punkt slut.



...

Jag vill inte skryta men min kille är heeeeeet!


Det här är en snygg brud. Det här är min förebild.

Brigitte Bardot är så förjävligt snygg! Fantastiskt!








Livet är jävligt kort om man inte passar sig.

Jag satt och åt då jag såg en liten mus komma springande på vägen.. men precis när jag ska säga till Dennis att titta så blir den påkörd. Det var hemskt!!! och tänk va livet är kort om man inte ser upp. Den söta musen var på väg bara över vägen och lyckades nästan, och då såklart ska en bil komma och köra över den. RIP sötmusen! Nu blir det sängen på en gång. E så trött så jag vet inte vad efter igår.. Imorgon blir det party party igen!

Du är drömmarna jag drömmer ibland..

Brinn pengar brinn
Jag lovar du betyder nånting
Du orkar ta dig igenom det här
Du räcker till, så var den du är

Brinn pengar brinn
Jag vet att du är värd någonting
Du är hoppet i ett IQ-fritt land
Du är drömmarna jag drömmer ibland

Visst känns det som att kärleken väntar?


VEM FAN BRYR SIG?

Inte jag. Å igår va det trevligt som bara den ska jag säga er. Lite här å lite där å sen bra musik och vin. Låter det bra?






...


Underbar låt.


Ljuv kärlek berör!

När jag var påväg hem imorse så fick jag vänta ett tag innan tåget skulle åka. Då på perrongen bredvid stod ett äldre par, ja alltså då snackar vi runt 87 år kanske. Och så såg jag att "tanten" frös och då tar gubben henne och liksom håller om henne sådär kärleksfullt och gulligt. Så står hon framför honom medans han kramar om henne länge. Det var vackert! och solen sken imorse.. Det gav mig hopp och gjorde min dag. Det var vacker.


Det funkar inte att sova för mig.

Jag är så förbannad just nu, jävligt trött å arg och allt det där man kan bli.. Fan säger jag bara! och varför är det så att man just i det stadiet man är i när man ska somna in så kommer man på massa sjukt smarta saker och ideér. Sen när man går upp för att göra det där så glömmer man det skitfort igen. Bläääää!


För det första.

Ahh nu är jag hemma efter en soft dag. Handlade ett blondie linne som jag ska använda flitigt. Vad mer kan jag berätta för er.. Jo att mitt liv e ganska trögt just nu och det gillas inte ifrån min sida. Men musik får mig att leva! Och jag saknar en person som betyder nästan allt för mig.. (det skulle alltid vara vi, minns du inte? alla våra planer..) mer har jag inte att skriva för tillfället.. 


Wäää..

Jag vaknade precis och jag älskar att sova! Min säng är riktigt skön efter att handlat upp hela IKEA. Ska hinna dansa lite innna jag drar iväg till stan för att träffa mina brudar. Om det finns en Håkan Hellström kopia därute som är singel så kan du väll höra av dig! Bra. Eftersom det är kört att få den äkta Håkan. Tjingeling!

Bloggeliblogga.

Jag fick lusten att börja skriva igen! Blir ett nytt färskt inlägg imorgon, nu är tiden inne för lite sömn. Natti.

RSS 2.0